Диамантен гоблен по индивидуална поръчка

DG 0001 Диамантен гоблен по индивидуална поръчка

DG 0001 Диамантен гоблен по индивидуална поръчка

ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА.Цени:размер 30 на 40 см. - 54 леваразмер 40 на 50 см. - 64 леваразм..

54.00 лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Диамантен гоблен по индивидуална поръчка

Мили Приятели, При нас можете да поръчате диамантени гоблени по Вашата снимка. срок на поръчка ДО 3 дни. Произведено в България!

Цени размер-30 на 40- 54 лева

                  40 на 50  - 64 лева

                  50 на 60 - 84  лева

Максимална широчина на картината може да бъде 100 см.

      Необходимо да прекачете Вашата снимка чрез бутон "Качете ваш дизайн" и да изберете необходим размер. Ако по някаква причина, може да не успеете да качите снимка, то изпратете ни на имейл адрес: posnimka@abv.bg, с темата на писмото "диамантен гоблен по поръчка".  В писмото посочете имена, телефон за връзка и точен адрес и име на офис на Еконт за доставка, както и прикачен файл на желаната снимка. Оформлението, което прави дизайнера, е базирано на броя детайли и възпроизвеждане на цветовете върху платното. Изпратена снимка не се променя, затова е важно да прецените предварително желания кадър.

 ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА – Скъпи приятели предлагаме на вашето внимание услугата –ГОБЛЕН ПО ВАША СНИМКА ИЛИ КАРТИНА !

Тъй като ние винаги се стремим за задоволим всяко желание на нашите клиенти. Сега Ви предлагаме тази наша услуга,за да можете да получите това което наистина желаете! Ако не успеете да намерите в нашите каталози това което Ви интересува, то тогава можете да ни изпратите своята снимка или картина която желаете и ние ще я изготвим специално за Вас , във вид на ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН 

 Вече много клиенти са се възползвали и всички са останали невероятно доволни. Ние винаги предлагаме само качествени услуги и никога не разочароваме клиентите си!

Във всеки комплект на Диамантените мозайки има три  задължителни неща:

 -платно със нарисувана на него схема във подаръчна кутия на български и английски 

-комплект от цветни диамантчета. На платното е нанесен лепкав слой който е покрит със защитен слой който лесно се маха. Номер на цвета ще намерите на торбичката със диамантите а символа на самата схема.

- специален химикал

 В чинийката изсипвате определен цвят със специален химикал  взимате диамантче от чинийката и слагате на правилното място на платното.

Ние разработваме схема с помощта на ясни и различими знаци, това е много важно - в нашите схеми винаги е ясно къде какъв цвят трябва да бъде. Печат върху платно, се извършва с висока резолюция, така че знаците  се виждат много добре.

Силно се надяваме да бъдем полезни и да сме Ви зарадвали с тази наша инициатива! Очакваме Ви!

Заповядайте , ние сме на разположение да помогнем и да отговорим на вашите въпроси на тел: 0876674447

С уважение: екип на art-hobbyГолям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители