• Комплект за бродиране с мъниста -Неупеваема чаша икона НИК- 5307

Характеристики на продукта:

Размер 14*18 см

Техника: криволинейна техника

Материал: сатен

Брой цветове: 11

Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции

Комплектите за бродиране на икони с мъниста от risuvaneponomera.bg  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

Комплект за бродиране с мъниста -Икона на Св.Света Богородица "Неопиваща чаша" е изключително популярна икона за избавяне зависимости, алкохолизъм, наркомания и всички други пороци и пристрастяване. Иконата е позната с наименованията си Неопиваща чаша, Неупиваема чаша и руското наименование Неупиваемая чаша. 

Молитва пред иконата на Св. Богородица "Неопиваща чаша": Преблага наша Царице, надеждо наша Пресвета Богородице, убежище за беззащитните, а за озлоблените покров. Виж нашата беда, виж скръбта ни, отвсякъде сме обсадени от изкушения и няма кой да ни избави. Помогни ни ти Самата, защото сме немощни, нахрани ни, защото сме странници, упъти ни защото сме без надежда. О, майко на всички скърбящи и обременени, ние нямаме друга помощ нито друга закрила, нито друго утешение, освен Тебе. Погледни милостно на нас, грешните и в озлобление пребиваващи, покрий ни с Твоят пречист Омофор.Та да се избавим от бедите, които ни връхлитат и най-вече от пиянството и наркоманията.За да възхваляваме винаги Твоето пресвято име. Амин. 

Комплект за бродиране с мъниста -Неупеваема чаша икона НИК- 5307

  • Код на продукта: НИК- 5307
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 4
  • 29.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста -Неупеваема чаша икона

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители