• Комплект за бродиране с мъниста - Икона на Свети Николай Чудотворец  НИК- 5328

Характеристики на продукта:

Размер 14*18 см

Техника: криволинейна техника

Материал: сатен

Брой цветове: 4

Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции

Комплектите за бродиране на икони с мъниста от risuvaneponomera.bg  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

Покровителство: покровителства моряците и рибарите, банкерите и банковите служители, помага на децата, помага за парични и бизнес успехи, за успешно справяне с вякакви предизвикателтва, помага за сбъдване на всякакви желания.
Иконата е подходяща за: подарък за рибари, моряци и банкери, подарък за пари, подарък за нов офис, подарък стартиране на нов бизнес, подходящ подарък за бизнесмени и предприемачи, уникален подарък за именниците Николай, Николина, Никола, Нина, Никол и много други.

Дата за честване: 6 декември.

Комплект за бродиране с мъниста - Икона на Свети Николай Чудотворец НИК- 5328

  • Код на продукта: НИК- 5328
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 3
  • 29.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста - Икона на Свети Николай Чудотворец

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители