• Комплект за бродиране с мъниста -Икона на Божията майка Утоли моята печал НИК- 5313

Характеристики на продукта:

Размер 14*18 см

Техника: криволинейна техника

Материал: сатен

Брой цветове: 13

Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции

Комплектите за бродиране на икони с мъниста от risuvaneponomera.bg  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

Комплект за бродиране с мъниста -Икона на Божията майка Утоли моята печал

Иконата на Божията Майка "Утоли моята печал" се почита като чудотворна и молитвата пред  нея помага да се избавим от душевна скръб и погубващата сърцето страст. В самото име на тази икона е заключен дълбокия смисъл на иконата - в нашите страдания и тревоги можем да се уповаваме на Божията Майка - Главната Ходатайка пред Господ Бог. Нейната любов е безгранична, и там където е слаб човек благодатната защита на Божията Майка го вдига отново на крака.

Комплект за бродиране с мъниста -Икона на Божията майка Утоли моята печал НИК- 5313

  • Код на продукта: НИК- 5313
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 4
  • 29.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста -Икона на Божията майка Утоли моята печал

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители