• Комплект за бродиране с мъниста - Чудотворната икона на Света Богородица Казанска НИК- 5324

Характеристики на продукта:

Размер 14*18 см

Техника: криволинейна техника

Материал: сатен

Брой цветове: 3

Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции

Комплектите за бродиране на икони с мъниста от risuvaneponomera.bg  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

Чудотворната икона на Света Богородица Казанска - Пазителка на портата

Иконата на Света Богородица Казанска "Вратарица" е популярна с имената Дверопазителка, Портарница, Портарица, Портариса, Панагия, Пазителка на дома, Портаитиса и др. Прочутата икона пази дома и семейството, дава здраве, помага за опрощение на греховете и разкаяние. Защитава жилището, близките и семейството и родината, а също е покровител на всички майки. Обръщаме се с молба за закрила на роднини, за благополучно задомяване, женитба и щастлив живот. Иконата помага за намиране на правилната житейска посока и вяра в хубавото бъдеще.

Комплект за бродиране с мъниста - Чудотворната икона на Света Богородица Казанска НИК- 5324

  • Код на продукта: НИК- 5324
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 5
  • 29.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Продуктът има минимално количество 2

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста - Чудотворната икона на Света Богородица Казанска

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители