• Комплект за бродиране с мъниста -Ангел Пазител НИК- 5304
Характеристики на продукта:
Размер 14*18 см
Техника: криволинейна техника
Материал: сатен
Брой цветове: 8
Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции
Комплектите за бродиране на икони с мъниста от risuvaneponomera.bg  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.
Молитвата пред иконата на “Ангел-Пазител” ще помогне във всички светски дела, тъй като след Покровителя на майката и светиите, на които се обръщаме за помощ, нашият Ангел-Хранител е главният ходатай. Това, образно казано, е нашият невидим бодигард, наставник от Всемогъщия, на когото е поверено да се грижи за нас по време на земния живот, да се молим на Бога за нас, когато се спънем, и ако е възможно, да не го оставим да се спъне. Може да се каже, че гласът на интуицията е неговият глас. Когато четем молитвите на ангела-пазител съзнателно, лично, с любов, подреждайки думи и не формално четем текста, започваме да разбираме истинската си отговорност за всички неща пред Бога и пред Неговата безплодна армия. Ако се замислите за искрените й думи, то ще ви помогне да разберете доколко сме свързани с тях, с ангелите: оскърбяваме ги с безотговорните ни действия пред Господа и, като показваме нашите добродетели, се радваме. Важно е да запомните, че официалната църква препоръчва да се свържете с ангелите-пазители у дома, т.е. в техните домашни молитви.

Комплект за бродиране с мъниста -Ангел Пазител НИК- 5304

  • Код на продукта: НИК- 5304
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 3
  • 29.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста -Ангел Пазител

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители