Контакти
8000, Бургас
ул. Янко Комитов 16
За нас

Предимствата на нашата диамантена мозайка

Ние продаваме диамантени мозайки с квадратни кристали и пълно лепене на дребно и едро. В нашия магазин няма ограничения за броя на картините или за сумата на покупката. Опитваме се да поддържаме асортимента и да добавяме нови сюжети на  диамантени гоблени всека седмица. Всички наши комплекти са напълно комплектовани. Всеки комплект  е опакован в красива кутия и можете  да го подарите по повод или просто така.

Комплектите от диамантена мозайка в нашия магазин се разпродават много бързо по няколко причини.

-Ниски цени

Ние продаваме диамантена бродерия на дребно на много ниски, почти на едро цени. Защо? Защото ние самите обичаме този тип творчество и искаме то да е достъпно за всички. И защото  ние сме произвеждаме нашите комплекти в България.

-Интересни сюжети

Ние сами избираме всички сюжети за мозайката, така че нашите картини, за разлика от тези, направени от китайски дизайнери, са толкова популярни сред нашите клиенти.

Ако не успеете да намерите в нашите каталози това което Ви интересува, то тогава можете да ни изпратите своята снимка или картина която желаете и ние ще я изготвим специално за Вас, във вид на ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН 

-Картини, а не снимки

Важна разлика между нашата диамантена мозайка и тази, направена от китайците, е максималната близост на готовото изображение до оригинала. Не допускаме нелепи опростявания и деградация на цветовете. Разгледайте тези два примера. Вляво е китайската диаграма на картината на Иван Шишкин „Утро в борова гора“, вдясно е нашата диаграма на същата картина.

  диамантена мозайка от китайски дизайнер.                      Алмазная мозаика Утро в сосновом лесу      Нашата диамантена мозайка

-Представяме всички картини в препоръчителния размер. Не правим сложни сюжети в малък размер, както правят повечето продавачи на диамантена мозайка. Факт е, че единицата за изображение - квадратно акрилно мънисто - е доста голяма, 2,5 х 2,5 мм. Следователно в мозайката с малки размери всички малки детайли на картината се губят, яснотата на картината изчезва и крайният резултат изобщо не изглежда като красива оригинална снимка. Диамантена мозайка на нашия сайт е точно това, което получавате след приключване на картината.

Купете диамантени гоблени!

Ние обичаме диамантената мозайка и искаме да споделите нашата любов към тази завладяваща форма на творчество. Изберете комплекти диамантени мозайки на ниски цени и се насладете на работния процес и резултата. Насладете се на пазаруването.

 

Фирма "Евро сити" ЕООД  е основният вносител на картини за рисуване по номера в България

Картини по номера  тепърва навлизат на масовия пазар.  Много хора вече знаят за тях. Всеки клиент, който си е закупил от  нашите картини е останал очарован и купува отново , защото това се превръща в едно забавно хоби!

 

Широка гама от продукти (над 600 продукта).